DAAR DOOR

Deze zomer schuwen we het symfonische drama niet. DAAR DOOR is een korte, verrassende muziektheatervoorstelling over dwalen zonder shortcuts.

spel | muziek: Shanti Straub, Jeroen Mesker, Djuna Couvee

beeld: Sevilay Maria van Dorst

Luister naar de tracks op Soundcloud

Speellijst

Jetlag Festival Amsterdam 20-21 juli 2018

Theaterweek Vlieland 23-27 juli 2018

Theaterfestival Boulevard, locatie festivalplein 2-12 aug 2018

 

Stick in a Field

Met het podium in het midden van de zaal en het publiek rondom, ervaar je deze filosofisch-poetische sprookje als een intieme voorstelling met live muziek. Shanti stelt zich voor dat ze vooruit zou willen lopen in de tijd, om te kijken of we goed bezig zijn. Jeroen zingt over een vogelverschrikker die zijn meest afschrikwekkende jaren heeft gehad. Toegankelijk, verhalend en beeldend sterk.

spel | muziek: Shanti Straub, Jeroen Mesker

beeld: Studio Rios Zertuche

Luister naar fragmenten op Soundcloud

Speellijst

2018

Hoogte 80 Festival Arnhem 10-13 mei

Theaterweek Vlieland 24-25 juli

Theater aan de Markt 2 sep

2017

Oerol Festival

Theaterfestival Boulevard

Showman’s Fair

 

Mono Mono

Oerol 2014 – © Saris & den Engelsman

Mono Mono werd door Shanti gemaakt in een minitentje op Theaterfestival de Parade. Ze stelde zich voor dat in een chaotische omgeving als een druk festivalplein geen ruimte is voor een kwetsbare voorstelling. De buurman kan per slot van rekening zomaar de polonaise inzetten als jij je intieme momentje draait. Dit gegeven werd door Straub omgezet in de voorwaarde van de voorstelling. Temidden van het rumoer zoekt ze naar stilte. Mono Mono werd een korte, pakkende voorstelling over stilte die niet stil is. Reacties varieerden van emotioneel, tot hilarisch. Het rumoer is elk moment van de dag anders, en zo ook de voorstelling.

De registratie van de voorstelling staat beschermd online. Vraag de link aan Shanti, dan onthult ze het geheim van deze bijzondere voorstelling.

spel | muziek: Shanti Straub, Floyd Koster

Volg Mono Mono op Facebook

Speellijst

Theaterfestival de Parade, Oerol Festival, Showman’s Fair Leidsche Rijn, Onderstroom Vlissingen, Limburg Festival Roermond, Zomerparkfeest Venlo